NOVÉ PODCASTY Marka Nového o golfu závažně i lehkovážně

NOVÉ PODCASTY Marka Nového o golfu závažně i lehkovážně

PODCAST jako nová forma předávání informací vznikl už v roce 2004 a za jeho vznikem tehdy stál Adam Curry. Možná ho to v té chvíli ani nenapadlo, ale jeho „způsob šíření informací zvukem“, tedy podcasting, začal velmi záhy a rychle konkurovat klasickým radiostanicím.


Dnes, po patnácti letech od první myšlenky, ve světě existuje asi půl milionu podcastů ve 100 jazycích a zajímavostí je, že cílová skupina je mezi 18 – 55 lety a posluchači v průměru konzumují až pět hodin poslechu týdně a 86 % posluchačů si poslechne většinu svých oblíbených epizod.

Není se tedy co divit, že si tato forma přijímání informaci nachází své místo také u nás a své podcasty mají nejen rádia, ale také weby nebo dokonce některé televize. Na rozdíl od jiných formátů lze podcasty snadno stáhnout do jakéhokoliv zařízení, moc místa nezaberou a dají se kdykoliv a kdekoliv poslouchat i v režimu off-line.

Novinkou na našem golfovém mediálním trhu je podcast Marka Nového a jeho projektu Nový golf a stránek www.novygolfacademy.cz

„Jmenuji se Marek Nový a chci vám představovat zajímavé hosty z golfového prostředí a rozebrat s nimi témata golfová i negolfová, závažná i lehkovážná…“ říká v úvodu svých podcastů Marek Nový.

Prvním hostem byl jeho kamarád Roman Šebrle, druhým Jan Cafourek a další tři rozhovory jsou už prý připraveny a na stránkách soundcloud.com se objeví v nejbližší době.

Pokud tedy máte zájem a chcete si poslechnout rozhovor v přátelské atmosféře třeba cestou do práce, je to jen na vás.

Rozhovory naleznete na těchto odkazech:

ROMAN ŠEBRLE: Občas potřebuji 100 m širokou fairway
https://soundcloud.com/marek-novy-330819967/ep-1-roman-sebrle

JAN CAFOUREK: Chci ze svého golfového umění vyždímat maximum
https://soundcloud.com/marek-novy-330819967/ep-2-jan-cafourek-chci-ze-sveho-golfoveho-umeni-vyzdimat-maximum

Příjemný poslech.