Woods před finále není daleko od lídra, Reed vyfasoval penalizaci

Woods před finále není daleko od lídra, Reed vyfasoval penalizaci

Před závěrečným kolem Hero World Challenge se do vedení dostal Gary Woodland. Vítěz U.S. Open má náskok jedné rány na Henrika Stensona. Ve hře o titul jsou ale i další hvězdy včetně Tigera Woodse. 


Gary Woodland se tentokrát omezil na jedinou chybu. I díky tomu tak přeskočil Patricka Reeda, jenž hrál dnes v pouze paru. Na pětiparové jedenáctce ale založil svou hůl v bunkeru a od rozhodčích po skončení kola inkasoval penalizaci v podobě dvou ran. V současné chvíli tak ztrácí již tři rány na Woodlanda. Jednu ránu za vítězem U.S. Open je naopak Henrik Stenson, který jediné bogey zahrál na poslední jamce.

Ve skvělé formě je znovu Tiger Woods, před finále ztrácí po kole za 67 (-5) dva údery. Stejné manko mají taktéž Jon Rahm a Justin Thomas. O titul naopak zřejmě nebude bojovat Rickie Fowler, skórovací den přetavil pouze na par.

Před závěrečným kolem je v červených číslech 14 hráčů. Tony Finau a Bubba Watson se dostali na skóre even par, Patrick Cantlay a Bryson DeChambeau mají shodně +1.

Golfový vědátor se znovu nevyvaroval několika chyb, dnes zahrál pět bogey. K tomu ale přidal tři birdie a především dva eagly. 

Dodejme, že včerejším nejhorším kolem byl výsledek 72, tedy even par. Zahráli jej již zmínění Patrick Reed a Rickie Fowler. Po penalizaci ale musíme poupravit, že nejhorší kolo za 74 (+2) absolvoval Patrick Reed.