Thomas drží nad Woodsem výjimečnou bilanci

PGA TOUR
Thomas drží nad Woodsem výjimečnou bilanci

Jít v jednom flightu s Tigerem Woodsem, to může mnoha hráčům způsobovat nervozitu. Ne tak ale Justinu Thomasovi, jenž nad vítězem patnácti majorů drží výjimečnou bilanci. 


Justin Thomas a Tiger Woods bojují o titul na Hero World Challenge. Oba včera zahráli pět úderů pod par a před finále ztrácí na Garyho Woodlanda pouze dvě rány.

Včera se právě Justin Thomas a Tiger Woods potkali v jednom flightu, již potřinácté v kariéře. A ani jednou z těchto třinácti minisoubojů neodešel Thomas jako poražený.

Ve třetím kole oba zahráli pět úderů pod par a Thomas tak svou statistiku proti Woodsovi udržel. Desetkrát svého krajana porazil, třikrát odešel s remízou. A to vše při průměrném skóre 68,62.

"Vždy je příjemné hrát s lidmi, které znáš. Není to náhoda, že je to s ním. Ale jsem si jistý, že mám skvělé skóre i s Jordanem nebo Rickiem nebo i dalšími hráči," řekl před finále Thomas.

"Vidíš všechen ten talent, který má. Má dlouhé a rovné drivy. Myslím, že letos měl nejlepší hru železem, kterou jsem u něj kdy viděl. A podívejte se na jeho krátkou hru. Stačí se podívat na záběry z tohoto kola. Každý úder okolo greenu mířil k tyči," pochválil svého kamaráda Woods.

Příležitost porazit vítěze PGA Championship z roku 2017 bude mít i dnes, neboť se oba znovu střetnou. Tentokrát v předposledním flightu celého turnaje.