GOLF DIGEST: Zajistěte si sezonu a turnaje s přáteli v roce 2020 již teď

GOLF DIGEST: Zajistěte si sezonu a turnaje s přáteli v roce 2020 již teď

Stále zvažujete co, s kým a za kolik budete v příštím roce hrát. Kolik budete do svého golfu investovat a jak si svůj kalendář pro rok 2020 rozvrhnete? Možná pro vás máme odpovědi na řadu otázek, které by vás již teď, před koncem roku, mohli zajímat. Předplatné magazínu GolfDigest C&S pro vás nemusí být jen zajímavé čtení na celý rok, ale také vstupenka doturnajové sezony s Novým handicapovým systémem a mnoha dalšími výhodami.


JAK HRÁT | S ČÍM HRÁT | KDE HRÁT

S předplatným magazínu GolfDigest C&S – pravidelně již od roku 2003 – máte možnost nahlédnout do světa golfu a podle našeho motta si každý měsíc nechat poradit od těch nejlepších, zlepšit svou hru, dozvědět se, jaké vybavení je momentálně v kurzu a kde ho budete mít možnost vyzkoušet. Magazín GolfDigest pro vás přináší zajímavé informace již 70 let a právem mu patří pozice světové jedničky mezi všemi sportovními časopisy na trhu.

SPORTOVNÍ TURNAJE JEN ZA STARTOVNÉ

Je to již pět let, co pro své předplatitele připravujeme sérii sportovních turnajů s hracím fee zdarma. Každý, kdo si náš magazín objedná, dostane nejen aktuální číslo s předstihem až do poštovní schránky, ale může se také zúčastnit naší GOLF DIGEST OPEN TOUR, která v posledních letech obsahovala 18 turnajů. Jiné to nebude ani v roce 2020 a těšit se tak můžete na 18 víkendových turnajů základní části se startovných pouhých 600 korun.

BONUSOVÝ TURNAJ A VELKÉ FINÁLE

Tradicí už se také pomalu stává červnový bonusový turnaj na 27 jamek. Také v roce 2020 proběhne na třech devítkách Forest, Meadows a River golfového resortu Panorama u Kácova. Ani u tohoto turnaje se pro předplatitele nebude měnit speciální cena startovného, hrací fee zdarma nebo zvýhodněná cena zapůjčení golfových bugin.

Ani v příštím roce nebudeme měnit systém a 20 nejlepších hráčů se započítanými osmi nejlepšími výsledky se nominuje na finálový turnaj, který se tradičně odehraje první říjnovou středu na prestižním hřišti, s plným servisem a zajímavými cenami pro vítěze.

Kompletní kalendář turnajů bude znám v průběhu ledna 2020 a veškeré informace zveřejníme v únorovém vydání magazínu GolfDigest C&S, které vyjde 5. února 2020.

PŘEDPLATNÉ STÁLE ZA POUHÝCH 890 KORUN

Již pět let se nemění cena ročního předplatného, které je také pro následující sezonu pouhých 890 korun. V ceně předplatného je kromě 10 čísel magazínu GolfDigest C&S také poštovné a mnoho dalších výhod.

Právě předplatné by mohlo být jedním z vánočních tipů na dárek pro vaše nejbližší nebo přátele, kteří stejně jako vy propadli hře zvané golf. Stačí jim pod stromeček věnovat dárkový poukaz a tím i pozvánku na sérii turnajů pouze za startovné 600 korun, slevy na naše partnerská hřiště a speciální nabídky na golfové zboží.

HERNÍ BALÍČKY ZA ZAJÍMAVÉ CENY

Je možné, že už vaši přátele předplatné našeho magazínu mají, i přesto ale pro vás máme tip na dárek, kterým jim – nebo možná i sobě – uděláte radost. Od prosince jsou opět k dispozici Herní balíčky na sezonu 2020, které kromě možnosti předplacení hracích míst na naší GOLF DIGEST OPEN TOUR obsahují také dva zajímavé dárky.

Za cenu 4800 korun máte možnost získat nejen 6 hracích míst na GOLF DIGEST OPEN TOUR dle vlastního výběru, ale také 12 golfových míčků BridgestoneTreo Soft a golfové tričko značky Stuburt. Za zajímavou cenu si tak nejen zahrajete zajímavé turnaje, ale budete mít i čím, a v čem, turnaje hrát.

 

OBJEDNÁVEJTE ZDE 

 

 

MYSLI MLADĚ | HRAJ NAPLNO

S magazínem GOLF DIGEST C&S také v roce 2020