Presidents Cup zahájí Woods s Thomasem

Presidents Cup zahájí Woods s Thomasem

Dnes krátce před půlnocí našeho času odstartuje Presidents Cup. Do prvního fourballu kapitán amerického výběru nasadil Justina Thomase a sám sebe. Proti této dvojici se postaví Joaquin Niemann a Marc Leishman. 


Ve 23 hodin a 32 minut odstartuje 13. Presidents Cup. Jako první jmenoval dvojici do fourballu kapitán mezinárodního výběru Ernie Els. Z jedničky vystartují Joaquin Niemann a Marc Leishman.

Tiger Woods okamžitě reagoval a podle očekávání se pro první fourball spároval s Justinem Thomasem. O patnáct minut později vystartují Patrick Cantlay a Xander Schauffele, soupeřit budou s dvojicí Sungjae Im - Adam Hadwin.

Po půlnoci Byeong-Hun An s Adamem Scottem vyzvou Tonyho Finaua a Brysona DeChambeaua. Do hry se dostane i Patrick Reed, jenž zřejmě bude hrát pod velkým tlakem diváků. Společně s Webbem Simpsonem se pokusí porazit mezinárodní duo C.T. Pan - Hideki Matsuyama.

Na závěr prvního dne o jeden z důležitých bodů budou bojovat Gary Woodland s uzdraveným Dustinem Johsonem proti duu Louis Oosthuizen - Abraham Ancer.

V první den se tak při fourballech nedostalo na Rickieho Fowlera a Matta Kuchara, mimo dění budou na druhé straně poté Cameron Smith a Li Hao-Tong.