Senzace na úvod. Mezinárodní výběr si vypracoval historický náskok

Senzace na úvod. Mezinárodní výběr si vypracoval historický náskok

Tiger Woods s Justinem Thomasem podle očekávání nezaváhali, jinak ale zářil mezinárodní výběr. Ten si po fourballech vypracoval nečekaný náskok 4:1.


Niemann J./Leishman M. - Woods T./Thomas J. 4 and 3

Po dvou jamkách o dva, po pěti už o tři. Tiger Woods ve společnosti s Justinem Thomasem nechyboval a proti nováčkovi Niemannovi a Marcu Leishmanovi tato dvojice dominovala. Mezinárodní výběr v tomto fourballu držel především Niemann, Marc Leishman ideální golf rozhodně nepředváděl.

Im S./Hadwin A. - Cantlay P./Schauffele X. 1up

Sungjae Im předvedl na první jamce parádní chip do eaglu, jinak ale byl tento souboj naprosto vyrovnaný. Rozhodlo se až na šestnáctce, kdy Schauffele nedokázal zachránit par. Bod tak putuje k mezinárodnímu výběru.

An B-H./Scott A. - Finau T./DeChambeau B. 2 and 1

Rozhodla první devítka, na které si duo An - Scott připsalo čtyři birdie a uteklo o dvě jamky. Náskok si proti nevýrazné dvojici Finau - DeChambeau udrželo a k osmnáctce se tak již ani nešlo.

Pan C./Matsuyama H. - Reed P./Simpson W. 1 up

Zde rozhodovala sedmnáctka. Pan si přihrál na čtyřparu na dva metry, birdie ale nakonec zaznamenal z větší vzdálenosti Matsuyama. Patrick Reed neputtoval ideálně a Webb Simpson zůstal výrazně za očekáváním. Další bod pro mezinárodní výběr.

Oosthuizen L./Ancer A. - Woodland G./Johnson D. 4 and 3

Bylo otázkou, jak na tom po operaci kolena bude Dustin Johnson. Na první jamce si skvěle přihrál do birdie, poté ale exceloval nováček Ancer a zkušený Oosthuizen. Mezinárodní duo ukořistilo čtyři jaky v řadě a náskok si pohodlně udrželo až do patnáctky, která byla konečnou.

International Team 4:1 USA po fourballech