Woods slaví 44. narozeniny. Připomeňme si jeho nejlepší letošní okamžiky

Tiger Woods
Woods slaví 44. narozeniny. Připomeňme si jeho nejlepší letošní okamžiky

Tiger Woods dnes slaví 44. narozeniny. A pokud by měl zrovna dnes bilancovat nad již brzy uplynulým rokem, musel by se usmívat od ucha k uchu. Pojďme se poohlédnout za jeho nejzářivějšími momenty roku 2019.


Vítězství na Masters

Rodák z Cypressu v Kalifornii se znovu dočkal major titulu. Svůj patnáctý major vyhrál v Augustě, když o jednu jedinou ránu porazil trio krajanů Xander Schauffele - Brooks Koepka - Dustin Johnson.

První úspěch v Japonsku

PGA Tour se poprvé představila v Japonsku a Tiger Woods na Zozo Championship nemohl chybět. Již od prvního kola byl na čele leaderboardu a před sebe nakonec nikoho nepustil. Druhý Hideki Matsuyama ztratil tři rány a Woods tak zapsal svůj 82. titul na PGA Tour, čímž vyrovnal rekordní počin Sama Sneada.

Správný kapitán

Tiger Woods byl jmenován kapitánem amerického výběru pro Presidents Cup. Po dobrých výsledcích se podle předpokladů nominoval i do hry a stal se tak hrajícím kapitánem. Po boku Justina Thomase získal dva body, třetí přidal v singlu. Neprohrál jediný zápas a svůj výběr dotáhl k těsnému, ale o to cennějšímu vítězství.