Sabbatini ztrácí na Havaji jedinou ránu, pro Kuchara a Thomase turnaj končí

PGA TOUR
Sabbatini ztrácí na Havaji jedinou ránu, pro Kuchara a Thomase turnaj končí

Rory Sabbatini před Moving day ztrácí na Havaji na vedoucí duo Steele - Davis jediný úder. Ve hře o titul jsou i Russell Knox, Collin Morikawa či Cameron Smith. To pro Matta Kuchara a Justina Thomase turnaj překvapivě skončil.


21 hráčů je od vedoucího dua Cameron Davis - Brandan Steele maximálně tři rány vzdáleno. Ve hře o titul jsou Keegan Bradley, Russell Knox, Collin Morikawa, Rory Sabbatini a Cameron Smith (všichni -5), dále Sungjae Im, Zach Johnson či Webb Simpson (všichni -3) a před Moving day se nevzdávají ani Alex Noren a Marc Leishman (oba -2). 

Cutem se bez problému protáhli i Brandt Snedeker, Sepp Straka či Abraham Ancer, některé hvězdy už se ale na víkendová kola budou jen dívat.

Cutem překvapivě neprošel Matt Kuchar. Včera dokázal zahrát jediné birdie, a to až na poslední jamce. Ještě hůře dopadl Patrick Reed. Po prvním kole za -1 včera čtyři rány připsal a mrzet jej musí především mizerná úvodní devítka, na které bez jediného birdie poztrácel pět ran.

A mimo hru je i Justin Thomas. Ten sice včera čtyřikrát zaskóroval, kromě jednoho bogey a dvakrát zapisoval také double-bogey. S výsledkem +3 tak také končí.