Woods se vrací na scénu. Největším favoritem ale není

PGA TOUR
Woods se vrací na scénu. Největším favoritem ale není

Farmers Insurance má i přes souběžně hraný turnaj Dubai Desert Classic fantastické obsazení. Poprvé v novém roce uvidíme Tigera Woodse, chybět nebudou ani Tony Finau, Jason Day, Gary Woodland, Phil Mickelson či Jon Rahm. Největším favoritem na triumf je ale někdo jiný. 


Američané Tiger Woods, Phil Mickelson, Tony Finau, Rickie Fowler, Collin Morikawa, Patrick Reed, Xander Schauffele, Jordan Spieth, Bubba Watson, Matthew Wolff či Gary Woodland.

Evropané Lucas Bjerregaard, Russell Knox, Rory McIlroy, Francesco Molinari, Jon Rahm, Justin Rose, Rory Sabbatini či Sepp Straka a z mezinárodního pole Cameron Smith, Joaquin Niemann, Hideki Matsuyama, Marc Leishman, Sungjae Im nebo Jason Day.

Startovní pole turnaje Farmers Insurance Open je neuvěřitelně silné a favorita budeme hledat jen těžko.

Podle serveru golfodds.com má největší šance Rory McIlroy, úřadující šampión FedEx Cupu. Kurz na jeho vítězství činí 7:1. Kurz 9 je na Španěla Jona Rahma a až třetí pozice patří Woodsovi, jenž na Torrey Pines triumfoval hned osmkrát (12:1).

Do kurzu 20 k 1 se vešli i Justin Rose, Xander Schauffele, Hideki Matsuyama a Rickie Fowler. Naopak jako nepravděpodobné se uvádí vítězství Francesca Molinariho (80:1) či Phila Mickelsona (100:1).