Z nuly na -10. V Torrey Pines vede Palmer

PGA TOUR
Z nuly na -10. V Torrey Pines vede Palmer

Ryan Palmer začal Farmers Insurance Open v paru, ve druhém ole ale upsal deset ran a ujal se vedení. Vysoko se pohybují i Jon Rahm či Patrick Reed. Mírně pozadu jsou poté Rory McIlroy a Tiger Woods.


Ryan Palmer včera na Torrey Pines řádil. Zatímco ve čtvrtek hrálo kolo v paru, včera zahrál jedno bogey a přesně jedenáct birdie! Okamžitě se tak vyšvihl do čela a vypracoval si náskok dvou ran na druhého Brandta Snedekera.

Nejlepším Evropanem nadále senzačně zůstává Dán Sebastian Cappelen se skóre -7, Jon Rahm je dělený dvanáctý o dvě rány pozadu, Rory McIlroy ztrácí další úder.

Vysoko na leaderboardu se pohybují i Patrick Reed (-6), Cameron Champ a Collin Morikawa (oba -5) či Jason Day, Tony Finau, Marc Leishman, Hideki Matsuyaman, Jordan Spieth, Bubba Watson a Tiger Woods (všichni -4).

Cutem naopak neprošli Rickie Fowler, Rory Sabbatini a Xander Schauffele, jenž zahráli dvě kola v paru a cut jim o ránu utekl. Dvě rány pod hranicí cutu skončili Phil Mickelson, Justin Rose a Gary Woodland, podle očekávání končí i trápící se Francesco Molinari.

Ten se zlepšil o neuvěřitelných dvanáct ran. Přesto kolo za 67 se šesti birdie a jedinou chybou na cut nestačilo.