Mickelson začal obhajobu velmi dobře, vede ovšem Taylor

PGA TOUR
Mickelson začal obhajobu velmi dobře, vede ovšem Taylor

Překvapivým lídrem na AT&T Pebble Beach Pro-Am je po prvním kole Kanaďan Nick Taylor. Velmi dobře ovšem začal i obhájce triumfu Phil Mickelson či Patrick Cantlay. 


Nick Taylor třikrát v řadě zaznamenal úsek se dvěma birdie v řadě, na desítce navíc přidal eagle a se skóre -8 tak vévodí leaderboardu turnaje AT&T Pebble Beach Pro-Am.

Dvě rány ztrácí Patrick Cantlay a Chase Seiffert, který podobně jako Taylor na úvod nechyboval. Velmi dobře začal i Max Homa (-5) či Wyndham Clark, Jason Day a Charl Schwartzel (všichni -4).

Čtyři rány na úvod své obhajoby upsal i Phil Mickelson, který potvrdil svou vzrůstající formu. Včera předvedl jedinou chybku na tříparové patnáctce, jinak byl neomylný.

Tři rány pod par hřiště hráli Alex Čejka, Stewart Cink, Dustin Johnson nebo Aaron Wise, na skóre -2 jsou Evropané Viktor Hovland, Graeme McDowell nebo Alex Noren, pod parem hřiště jsou také Paul Casey, Matt Fitzpatrick či Pádraig Harrington.

Úvod naopak nevyšel několika hvězdám v čele s Kevinem Na, jenž první kolo šel za 75 ran (+3). Na cut ztrácí i Jimmy Walker, Brandt Snedeker či Jim Furyk.