Mickelson znovu bavil diváky a v neděli si to s Taylorem rozdá o titul

PGA TOUR
Mickelson znovu bavil diváky a v neděli si to s Taylorem rozdá o titul

Phil Mickelson na AT&T Pebble Beach Pro-Am znovu bavil fanoušky a nadále může snít o obhajobě titulu. Lídrem turnaje je ovšem stále Kanaďan Nick Taylor. 


Nick Taylor si od prvního dne drží vedení a ačkoliv včera zahrál své nejhorší kolo (69 ran, -3), lídrem zůstal. Phil Mickelson ale už ztrácí jedinou ránu.

Obhájce triumfu navíc znovu bavil diváky svou krátkou hrou. Birdie zapsal po skvělých ranách na třináctce a čtrnáctce, ke skórování využil i závěrečnou pětiparovou osmnáctku.

Příležitost zahrát si o titul z Pebble Beach má také Jason Day, kterému ovšem sobotní runda příliš nevyšla (70 ran). Day ztrácí tři rány, další hráči už to budou mít velice těžké.

Vysoko na leaderboardu se pohybují Dustin Johnson a Charl Schwartzel (oba -9), Patrick Cantlay a Max Homa (oba -8) či Viktor Hovland a Cameron Champ (oba -7).

Cutem prošlo celkem 68 hráčů a v neděli si zahrají i Luke Donald, Alex Čejka či Jordan Spieth. Smolně naopak končí Jim Furyk. Ten po double-bogey na dvanáctce zahrál z pěti jamek čtyři birdie a dostal se na hranici cutu. Na poslední jamce ale chyboval a v neděli tak bude pouze odpočívat.