Taylor ovládl AT&T Pebble Beach Pro-Am stylem start-cíl, Mickelson ve finále zklamal

PGA TOUR
Taylor ovládl AT&T Pebble Beach Pro-Am stylem start-cíl, Mickelson ve finále zklamal

Kanaďan Nick Taylor ovládl AT&T Pebble Beach Pro-Am stylem start-cíl. Phil Mickelson mu sice dělal v úvodu finále potíže, poté se ale jeho famózní hra vytratila. 


Nick Taylor se stal prvním Kanaďanem, který turnaj AT&T Pebble Beach Pro-Am ovládl. A ovládl jej stylově, vedl od prvního kola a před sebe nakonec nikoho nepustil.

Phil Mickelson mu sice dělal problémy, po třech birdie na úvodních sedmi jamkách ovšem přišlo selhání. Od té chvíle ztratil Mickelson pět ran a s výsledkem -14 končí až třetí.

Na druhou pozici se dostal Kevin Streelman, konkrétně díky třem zásahům na posledních pěti jamkách. Streelman zároveň ovládl PRO-AM, když spolu s Larrym Fitzgeraldem během čtyř kol odehrál turnaj za -33. Toto duo se na Pebble Beach raduje již podruhé, poprvé zvítězilo před dvěma lety.

Zpět ale k Taylorovi. 229. hráč světového žebříčku měl také své problém, během čtyř jamek ztratil čtyři údery a dal ještě Mickelsonovi šanci. Jenže po double-bogey zahrál famózní chip-in do birdie a nebylo co řešit. Na sedmnáctce atakoval dokonce vlajku a birdie bylo jasnou záležitostí.

Taylor tak se skóre -19 získal svůj druhý titul na PGA Tour, má jistou kartu do konce příští sezóny a zcela jistě si kromě jiného zahraje Masters a PGA Championship.