Cestovní bagy

Cestovní bagy

Není kolikrát příplatek za nadváhu levnější než půjčovné za golfové hole?“ 


Aby vaši miláčci docestovali na dovolenou v bezpečí.

 

Blíží se doba, kdy budete chtít za golfem cestovat. Do tepla nebo na hřiště, která jste zatím ještě neměli příležitost prozkoumat. Patrně si budete pokládat otázku: Cestovat s vlastními holemi, nebo si je raději půjčit v místě? Přijde na to – odpovědí mohou být další otázky: Chci hrát půjčenými holemi a kolik mě bude půjčovné stát? Nebude levnější si raději k letence připlatit za nadváhu a další zavazadlo? A další, neméně důležitá otázka je: Jak tam ty hole a v čem odvezu? Ta poslední otázka je asi nejjednodušší ze všech. Tu nejlepší péči vašim miláčkům dá značka Sun Mountain, ale za kvalitní servis se platí. Dobrou službu jim poskytne i BagBoy. A jako bonus vám obě značky dají možnost zabalit nejen hole, ale kompletní golfovou výbavu. Na palubu letadla pak můžete nastupovat jen s malým zavazadlem a tím nejnutnějším. Žádné kufry navíc travel bag odložíte na letišti při odbavení a vyzvednete si ho až v místě přistání. Do tranzitu můžete odejít nejen s prázdnýma rukama, ale také bez zbytečných starostí nebo obav, jak vše při nakládání a vykládání dopadne.

Všechny uvedené produkty si můžete prohlédnout na stránkách společnosti FOR MAX, výhradního zástupce a distributora značek SUN MOUNTAIN a BAGBOY pro Českou a Slovenskou republiku.

SUN MOUNTAIN KUBE TCR
Nejnovější cestovní bag značky Sun Mountain spojuje estetiku a funkčnost. Ve složeném stavu připomíná malý cestovní kufřík. V rozloženém stavu obě skořepiny chrání spodní rohy obalu před poškozením. Nylonový obal nejen připomíná materiál, z něhož se vyrábí neprůstřelné policejní vesty, ale opravdu je z něj vyrobený a má i stejné vlastnosti. V nabídce je několik barevných kombinací grafitové černé
a oranžové, bílé, zelené, růžové nebo modré. Velikost v rozloženém stavu: 132 × 36 × 36cm. Hmotnost: 3 kg.
cena od 6290 korun

BAGBOY TCR T 10
Pro někoho malý rozměrem, pro všechny však velký ochranou a maximální funkčností. BagBoy T 10 je jedinečnou kombinací skořepinového kufru a polstrovaného obalu. Bonusem jsou pak velké kapsy s extraúložným prostorem na další golfové vybavení. Samozřejmostí jsou kvalitní zipy, dvojité švya zesílené popruhy. Hmotnost: 3,4 kg.
cena od 4690 korun

BAGBOY TCR T 460
Nejlevnější, nicméně velmi spolehlivá varianta s kolečky na cesty. Patrně nejlepší poměr cena/ /výkon na současném trhu. Vrchní materiál je vyrobený z vysoce odolného polyesteru 600D. Jde o stabilní golfový cestovní bag pro hole až do délky shaftu 48 palců (122 cm). K tomuto obalu se doporučuje dokoupit podpůrný systém BagBoy Support System pro zvýšení ochrany při letecké přepravě. Hmotnost: 2,2kg
cena od 1890 korun

BAGBOY TCR FREESTYLE
Novinka značky BagBoy s extra snadným pojezdem ve svislé i nakloněné poloze se systémem inline koleček 4 + 2. Dodatečné polstrování zajistí maximální ochranu holí a model másuperkompaktní rozměry ve složeném stavu 40 × 35 × 30cm. Obal je ušitý z vysoce odolného polyesteru 600D. Travel Cover Freestyle je vhodný pro většinu stand i cart bagů na trhu. Hmotnost: 4,6 kg.
cena od 5290 korun