Kuchar stále v čele, stíhá jej nově i McIlroy

PGA TOUR
Kuchar stále v čele, stíhá jej nově i McIlroy

Na Riviéře bude o víkendu o zábavu postaráno. Matt Kuchar na Genesis Invitational udržel první pozici, velmi blízko mu ovšem je nová světová jednička Rory McIlroy. Cutem se protáhl i Tiger Woods, o vítězství ale pravděpodobně bojovat nebude.


Matt Kuchar tentokrát bezchybně nehrál, vedení se skóre -9 si ale před víkendem udržel. Dvě rány ztrácí Wyndham Clark, Harold Varner III a také Rory McIlroy.

Ten prožil velice zajímavé kolo, když zahrál tři bogey, ale také šest birdie. Vysoko se pohybují taktéž Sung Kang a Adam Scott (oba -6) či Paul Casey, Justin Rose, Dustin Johnson a Jon Rahm (všichni -4).

O titul naopak zřejmě nebudou bojovat Brooks Koepka a Tiger Woods. Koepka odehrál bláznivé kolo pouze s šesti pary. Kromě šesti birdie si připsal čtyři bogey a dokonce dvě double-bogey. Ani Woods si nevedl příliš lépe. Na jedničce sice znovu zaskóroval, poté ale předvedl tři chyby na čtyřech jamkách v řadě a kolo už zachránit nedokázal.

Víkend mají volný Jim Furyk, Jason Day, Sungjae Im, Joaquin Niemann, Bubba Watson, Danny Willett, Justin Thomas, Kevin Na a také Phil Mickelson.

Zcela poté vyhořel Francesco Molinari. V pátek totiž zahrál na vlas stejné kolo se třemi birdie a sedmi bogey a s výsledkem +8 tak opět končí.