Bezuidenhout chce napodobit Taylora, končí Matuš a senzačně i Els

Bezuidenhout chce napodobit Taylora, končí Matuš a senzačně i Els

Nick Taylor stylem start-cíl ovládl v minulém týdnu Pebble Beach, nyní jej na Sunshine Tour může napodobit Christiaan Bezuidenhout. Po třech kolech v turnaji končí Stanislav Matuš a senzačně také Ernie Els. 


Nick Taylor ovládl v minulém týdnu turnaj na Pebble Beach stylem start-cíl. Nyní jej v tomto může napodobit Jihoafričan Christiaan Bezuidenhoutt na turnaji pořádaném Sunshine Tour a Challenge Tour, tedy Dimension Data Pro-Am.

Bezuidenhout vede od prvního kola a nikoho před sebe nepouští ani po dnešním třetím kole. Úvodní devítka sice znovu nebyla ideální, na té druhé hrál ale bez jediné chyby za -3 a celkem již upsal dvacet ran.

Duo Ben Tarrio - Coetzee ztrácí dva údery a zítra mohou šedesátého hráče světa pořádně potrápit. Cutem se pohodlně protáhli další domácí favorité, Dean Burmester či Richard Sterne.

Překvapivě naopak končí Ernie Els, který přitom po prvním kole vypadal, že bude bojovat o titul. Jenže včera upsal jen jednu ránu a dnes hrál dokonce tři nad par. Na sedmnáctce jej potopilo double-bogey, které je odsunulo mimo elitní šedesátku.

V neděli jej přesto uvidíme, neboť v turnaji Pro-Am bojuje o vítězství.

Ve finálovém kole neuvidíme ani Stanislava Matuše. Český golfista sice začal birdie, následně ale dokázal skórovat až na sedmnáctce. To už za sebou měl pět bogey a jedno triple-bogey. S konečným skóre +10 tak obsadí dělenou 170. pozici.