Thomas odpadl, v Mexiku se tak raduje Reed

PGA TOUR
Thomas odpadl, v Mexiku se tak raduje Reed

Lídr po třech kolech Justin Thomas ve finále turnaje WGC-Mexico Championship odpadl a přenechal titul Patricku Reedovi, který se tak na PGA Tour raduje poosmé v kariéře. 


Justin Thomas odpadl na konci první devítky a na začátku té druhé. Od sedmé do desáté jamky ztratil čtyři rány a manko již nedohnal. Nakonec se tak musí spokojit s děleným šestým místem spolu s Hideki Matsuyamou a Tyrrellem Hattonem.

O ránu lépe dopadl Rory McIlroy a získal tak další umístění v TOP 5. Velmi dobré kolo odehráli taktéž Jon Rahm a Erik van Rooyen, od začátku druhé devítky ale bylo zřejmé, že si to o titul rozdají Američané Bryson DeChambeau a Patrick Reed.

Dlouho měl navrch skvěle hrající DeChambeau. Ještě čtyři jamky před koncem vedl o dva údery. Na skvělý úvod druhé devítky ale navázat nedokázal, na sedmnáctce zapsal bogey a skórovat se mu již nepovedlo.

To Reed zaskóroval třikrát v řadě a nakonec mu nemuselo vadit ani bogey na závěrečné jamce. O jednu ránu DeChambeaua porazil a má tak osmý titul z PGA Tour.