GolfDigest C&S OPEN TOUR 2020

GolfDigest C&S OPEN TOUR 2020

GolfDigest C&S OPEN TOUR 2020
 v plném proudu


Pátý ročník GOLF DIGEST C&S OPEN TOUR 2020 je tady. Její vyvrcholení proběhne pro 20 nejlepších a pozvaných hráčů opět na hřišti golfového klubu Beroun a to 7.října. Opět na vyhlášení nebudete čekat a vítězové dostanou ceny domů poštou. Novinkou bude možnost zahrát si na zbrusu novém hřišti v Dolní Dobrouči a forma platby.  

Cena fee pro předplatitele je s úhradou předem stále za příjemných 600,- a platba na místě za 800,-. Úhrada předem za 600,- přes eshop

Letošní rok bude zkrátka o golfu za rozumnou cenu pro všechny naše předplatitele, o golfu, kdy už nebudete muset čekat v klubovnách a budete si tak svůj čas lépe naplánovat a opět s jedním bonusovým maratonem na 27 jamek.

DOVOLUJEME SI VĚŘIT, že vám naše turnaje opět přinesou lehce sportovní golf, zajímavou nabídku hřišť, trochu cestování, program na celý víkend a hlavně, našim předplatitelům i GOLF PO CELÝ ROK ZA ROZUMNOU CENU.

 

POČET TURNAJŮ. Připravili jsme pro vás turnaje od dubna do října. Jako bonus pak již čtvrtý ročník našeho maratonu na 27 jamek na drsném hřišti Panorama v Kácově a tři devítky pro ty největší fajnšmekry Forest, River a Meadows v jednom dni.

 

KALEDNÁŘ TURNAJŮ si zapište do víkendů v průběhu celého roku 2020:

30.5.- St.Oswald- RAKOUSKO - PŘESUN, termín stále v jednání na září

31.5. – Golf Hluboká

23.6 - Panorama Golf Resort Kácov (27 jamek)- nespadá do předplaceného Balíčku her

4.7. - Golf Beřovice

5.7 - Golf Slapy  

18.7 - Golf Resort Barbora

19.7 - Golf Resort Česká Lípa 

26.7. - Golf Telč

1.8. - Prague City Golf Club - Zbraslav

8.8 - Golf Sokolov
 

9.8 - Golf Resort Kynžvart

22.8 - Golf Resort Ústí nad Labem 

6.9. - Golf Club Liberec - Machnín

19.9 - Golf Dolní Dobrouč

 20.9 - Šilheřovice

 7.10 - Finále v Berouně

 

 

 

ZA KOLIK SE BUDE HRÁT?  Naši předplatitelé zaplatí jen startovné. Chcete-li získat lepší cenu,nabízíme možnost předplaceného turnaje za cenu 600,- (přihlášení na ČGF nejpozději 1 den před dnem konání turnaje, uzávěrka obvykle do 16:00) . Nebo na místě/v den konání turnaje za 800,-. Toto opatření jsme zavedli kvůli nešvarům z předešlé sezony. Na turnaje se přihlásil větší počet hráčů, ale nedorazili a neumožnili tím hru hráčům, kteří měli vážný zájem a byli přihlášeni jako náhradníci.  
Jedinou výjimkou bude bonusový turnaj na 27 jamek na hřišti Panorama Kácov, kde si bude možné na turnaj objednat bugy a cena startovného bude lehce vyšší. Za to ale máte možnost posbírat o třetinu více bodů, než na běžných turnajích.

 

PRAVIDLA jsou následující, do finále se nejdříve musíte kvalifikovat a cesta k němu vede přes sérii kvalifikačních turnajů. Máme pro vás 20 KARET, které dostane 20 NEJLEPŠÍCH hráčů celoročního žebříčku-žebříček naleznete zde. I přesto, že jsou turnaje vypsány pro dvě hrací kategorie, žebříček je společný a jediné co v něm rozhoduje, je počet získaných bodů. Do tabulky se budou započítávat získané stablefordové body z 8 nejlepších odehraných turnajů.

 

UŽ SE NEBUDE ČEKAT V KLUBOVNĚ. Po loňských kladných ohlasech pokračujeme v tomto stylu. Taktéž se z počátku sezony jednalo o koronavirové opatření. Vítěze vyhlásíme až v pondělí po turnaji a to formou emailu. Prosím, nezapomeňte nám dát v den turnaje váš aktivní email, ať vám cena neuteče. Cenu zašleme prostřednictvím České pošty. Vždy pro tři nejlepší ve dvou vypsaných kategoriích.

 

KDY BUDOU TURNAJE VYPSANÉ?  Turnaje budou vypsány a otevřeny na serveru ČGF obvykle měsíc před konáním turnaje. Informace o vypsání turnajů naleznete na www.golfdigest.cz sekce OPEN TOUR. Přihlásíte se na serveru ČGF. 

 

JAKÁ BUDE KAPACITA TURNAJŮ? Stejně jako v loňském roce. Nasmlouváno máme opět 80 hracích míst, některá hřiště až 100 hracích míst na každý turnaj.

 

CO KDYŽ SE TURNAJE NEMOHU NA POSLEDNÍ CHVÍLI ZŮČASTNIT?  Je to jako když nestihnete koncert či kino ... startovné se nevrací. Svoje místo můžete přenechat hráči, který dorazí místo vás. 


BALÍČEK GOLFDIGEST OPEN TOUR 2020
. I letos jsme si pro vás připravili výhodný balíček OPEN TOUR, kdo chce mít jistotu, že si zahraje na vybraných favorizovaných hřištích, určitě by si měl své místo dopředu koupit. NAPIŠTE nám NA EMAIL tereza@mediaboard.cz, vše vyřídíme osobně k vaší spokojenosti. :) Tato služba je bezstarostná, napíšete nám, jaká hřiště chcete hrát a my vás přihlásíme a vše obstaráme. Na Vás je jen dorazit a užit si hru. Hráč si musí při objednávce vybrat, jaké hřiště chce navštívit. 

Balíček obsahuje

-6 x FEE na Golf Digest Open Tour 2020 s garancí hracího místa

-krabici míčků Bridgestone TREO SOFT

-tričko Stuburt Golf Digest (do poznámky prosím uveďte požadovanou velikost M, L, XL, XXL) Výměna velikosti bude možná pouze osobně v sídle GolfDigest C&S v Praze nebo po předchozí domluvě na turnajích.