Kam se s námi podíváte v dubnu? GolfDigest C&S OPEN TOUR 2020

Kam se s námi podíváte v dubnu? GolfDigest C&S OPEN TOUR 2020

Jaro klepe na dveře a kdo se nemůže dočkat pořádného zápřahu v turnajové sezoně jako my, pojďme se navnadit na první dvě hřiště, které na nás čekají v dubnu v rámci GolfDigest Open Tour. 



 První dva turnaje sezony budou hostit tyto hřiště:  

18.4 - Golf Beřovice

19.4 - Prague City Golf Club - Zbraslav

Ovšem pozor! Oba turnaje jsou vždy plné během pár hodin od otevření registrace. Velice nás to těší. Bohužel i po četných emailech,kdy žádáte o více míst, nemůžeme vyhovět. Můžeme vám ale nabídnout JISTOTU MÍSTA a to nejen v dubnu, protože v očekávání jsou i další turnaje, které se z pravidla plní nečekaně rychle.
A to zakoupením turnajového BALÍČKU GD 2020.  Můžete si vybrat 6 turnajů z naší celosezonní nabídky. Máte tak svá jistá místa, sami vás přihlásíme, vy si jen přijedete užít hru. Dostanete k tomu ještě golfové tričko Stuburt a tucet míčků Bridgestone. To vše za 4.800,-, objednávejte na emailu tereza@mediaboard.cz.
Jako novinka Balíčku 2020 je letos možnost výměna turnaje za jiný z naší nabídky Open Tour 2020 (Mimo bonusových 27 jamek na Kácově). Pouze po předchozí dohodě formou emailu tereza@mediaboard.cz, kdy společně vybereme hned náhradní.  Jdeme tak vstříc těm z Vás, kteří v neodkladných záležitostech nemohli dorazit v den turnaje a tudíž jim propadl.  

Připravili jsme si pro vás tematicky malé nastudování na dubnové turnaje.
Přinášíme recenzi z Beřovic a také oblíbenou strategii jamky s Karlem Skopovým jun. ze Zbraslavi.

Nastudujte, zahrajte, vyhrajte!