Molinari koronavirus bere vážně, svému bratrovi se ale smál

PGA TOUR
Molinari koronavirus bere vážně, svému bratrovi se ale smál

Francesco Molinari je znepokojen tím, co se v jeho rodné zemi děje v souvislosti s koronavirem. Podezření na tento vir měl i jeho bratr, tento fakt ale vítěze The Open neznepokojoval.


Na Oman Open byli do karantény posláni Lorenzo Gagli a Edoardo Molinari. Oba dva neměli hrát, nakonec ale do turnaje vstoupili a odehráli jej celý až do nedělního finále.

Tento znepokojivý okamžik trápil snad každého, ne tak Francesca Molinariho. "Vlastně jsem se smál. Pokud znáte mého bratra, ze všech lidí se to může stát právě jemu. Zpočátku mi to připadalo trochu vtipné," zmínil vítěz The Open z roku 2018, podle kterého jeho bratr žádné problémy a příznaky neměl.

"Mluvil jsem s ním a byl spíše naštvaný než vyděšený. Cítil se dobře a neměl žádné příznaky," dodal ke svému bratrovi. Situace ve vlasti jej nicméně znepokojuje.

 

"Jen se řídíme pokyny, které nám dává Tour. Zatím se naštěstí nezdá, že by to na nás mělo mít nějaký vliv. V Itálii se rušily fotbalové zápasy, jsou tam uzavřené školy, takže to rozhodně dopad má. Doufejme, že se to tady do takové fáze nedostane," dodal Francesco Molinari.

Již v pondělí PGA Tour vydala prohlášení, že zatím se žádné změny nechystají. Každým týdnem sice PGA Tour bude přezkoumávat situaci, momentálně ale může být v relativním klidu.