PŘEDPLATNÉ GOLF DIGEST C&S PRO NOVÉ ČTENÁŘE 1+3

PŘEDPLATNÉ GOLF DIGEST C&S PRO NOVÉ ČTENÁŘE 1+3

Vážení přátelé,stávající situaci nelze ignorovat, nelze se z ní ale také jen hroutit, trápit se zákazem hry golfu nebo propadat skepsi. I s virovou pandemií se dá bojovat, věřit, že se vše rychle přežene a na novou sezonu se lépe připravit. Vlastně to můžeme brát tak, že jsem na přípravu a ostrý start s novým HCP dostali o něco víc času a budeme moci do – věřme, že ještě – jarního golfu naskočit bez jakéhokoliv fyzického nebo teoretického handicapu.



Co s tím?

Máme vždy několik možností, jak danou situaci přežít. Můžeme jen čekat nebo něco dělat. Můžeme doma cvičit, můžeme trénovat chůzi v přírodě a můžeme také čas využít pro čtení nebo vzdělávání. Ani my se nesnažíme tento čas promarnit a stále pracujeme na nových a zajímavých materiálech, které vám budeme i nadále a pravidelně, a bez virového omezení, přinášet.

Už teď pracujeme na lehké změně obsahu a v rámci možností vám přineseme více lidských příběhů nebo zkušeností z golfových hřišť celého světa. I proto jsme museli vydání dubnového čísla o týden odložit a nový magazín se k vám dostane ve čtvrtek 9. dubna 2020. Stejně pak všechna následující čísla, která budou nově vycházet druhý čtvrtek v měsíci.

Dobrou zprávu máme i pro nové čtenáře. Objednáte-li si nové předplatné, automaticky vám okamžitě, krom dalších výhod, odešleme TŘI STARŠÍ VYDÁNÍ MAGAZÍNU zdarma. Nedostanete tak jen jeden, ale hned čtyři časopisy se zajímavým obsahem až do schránky.

VYUŽIJTE SVŮJ ČAS pro sebevzdělávání – trénovat nebo zkoušet nové techniky můžete i doma.
ČTĚTE O GOLFU – poznejte příběhy největších hvězd.
UDRŽUJTE SE V KONDICI – v magazínu najdete i rady, jak doma cvičit a na co se soustředit.

A hlavně, zachovejme si optimismus. Nic netrvá věčně a brzy se zase společně setkáme na hřišti, tak buďme připraveni, jak teoreticky, tak fyzicky.

 

1 + 3 PRO NOVÉ PŘEDPLATITELE

Každý nový předplatitel automaticky získá 3 starší čísla magazínu Golf Digest C&S . RYCHLÝ NÁKUP PŘES ESHOP ZDE.

PRO STÁVAJÍCÍ PŘEDPLATITELE

Zlevněná hrací fee na partnerská hřiště a startovné na naši tour za 600 korun a hrací fee zdarma. RYCHLÝ NÁKUP PŘES EHOP ZDE.