Máte 20 tisíc kousků lega? Dá se s nimi vytvořit nádherná kopie jamky na Masters

Máte 20 tisíc kousků lega? Dá se s nimi vytvořit nádherná kopie jamky na Masters

Lou Stagner je vynikajícím golfovým statistikem a od prosince taktéž perfektním stavitelem kostek lega. Se svou dcerou postavil Golden Bell, tedy dvanáctou jamku v Augustě.


Lou Stagner se v prosinci rozhodl se svou dcerou postavit dvanáctkou jamku v Augustě, tedy Golden Bell. „Viděli jsme repliku klubovny Augusty a má dcera řekla: ´Postavíme golfovou jamku a prodáme ji.´ Myšlenka businessu se ale rychle změnila v ´pojďme to prodat a darovat všechny peníze nějakému charitativnímu nápadu´", řekl Stagner o své devítileté dceři Abby.

Stagner řekl, že projekt započal v prosinci a dokončení trvalo zhruba 60 hodin. Dílo z lega je 76 centimetrů široké, 127 centimetrů dlouhé a téměr 51 centimetrů vysoké. Vyrobeno je poté z více než dvaceti tisíc kousků této oblíbené stavebnice.

Na toto umělecké dílo se navíc dá nahlížet z několika úhlů. Nabízíme Vám tak foto Hoganova mostu přes Rae´s Creek (úvodní foto), pohled z odpaliště a z celkového pohledu se dá vidět také green jedenáctky a odpaliště jamky číslo třináct.

Tento počin je vskutku úžasný a nápaditý. Doufejme tak, že Stagner se svou dcerou vytvoří ještě něco dalšího a pomůže tak dobré věci. A také doufejme, že Augustu už brzy uvidíme naživo při prvním majoru sezóny.