Koepka při rozhodování ohledně PGL volal s McIlroyem

PGA TOUR
Koepka při rozhodování ohledně PGL volal s McIlroyem

Brooks Koepka a Rory McIlroy se nestanou tvářemi nově vznikající soutěže Premier Golf League. McIlroy navíc prozradil, že se s ním Američan radil po telefonu. 


Jako první Premier Golf League odmítl Rory McIlroy, který jako hlavní důvod uvedl zdroj financování. Následoval jej Brooks Koepka a také Jon Rahm.

Americký golfista se vyjádřil ve smyslu, že se nedomnívá, že by byl golf o osmačtyřiceti hráčích. A v tomto ohledu jej Rory McIlroy naprosto podpořil.

V rozhovoru pro SiriusXM PGA Tour Radio totiž McIlroy přiznal, že mu Koepka nedávno zavolal a zeptal se jej na názor. "Proběhla diskuze. Brooks mi před pár týdny zavolal a chtěl znát můj názor. Zeptal se: ´Podívej, je to to, co opravdu cítíš?´. A já jsem řekl: ´Ano, podívej Brooksi, není to něco, čeho bych chtěl být součástí. A to z několika různých důvodů´," prohlásil McIlroy.

Koepka tak i po tomto rozhovoru PGL odmítl a ihned jej následoval i Rahm. Všichni tři se nadále plně chtějí věnovat PGA Tour a je otázkou, jak celá Premier Golf League dopadne.