Jedu výzvu s GOLFDIGEST ! #golfdoma

Jedu výzvu s GOLFDIGEST ! #golfdoma

SDÍLEJTE S NÁMI, JAK S DOMÁCÍ KARANTENOU BOJUJETE VY !


Určitě už jste zaregistrovali celosvětovou akci #STAYATHOMECHALLENGE, která v současné době plní stránky sociálních sítí a ty nejlepší příspěvky sdílí i celoplošné televize. Do této výzvy se zapojují všichni. Od světových hvězd po ty běžné sportovní nadšence. Někdo žongluje s toaletním papírem, jiný nabízí cvičení a někdo chce ostatní jen pobavit nebo vyzvat k virtuálnímu zápasu. 

I my jsme se rozhodli do těchto aktivit na #STAYATHOMECHALLENGE zapojit a návody, jak doma přežít a udržet se v kondici, sdílet. Sami jsme pak na našem Instagramu spustili akci #GOLFDOMA, kam budeme přidáváme tipy, jak doma bojovat proti trudomyslnosti, nezahálet a třeba se i něčemu přiučit nebo se úplně o golfový trénink připravitSpolečně s námi se do výzvy zapojili i naši hráči nebo trenéři, kteří nám také budou na Instagram svými kousky přispívat.

instagrmafacebook

Pochlubte se i vy a sdílejte s ostatními s nápady, jak se doma, a nejen golfem bavíte. Jsme na tom dnes všichni stejně a tento čas můžeme využít k tomu, abychom až se hřiště zase otevřou, byli zase na sezonu o něco lépe připraveni.

Nebude to dlouho trvat a čas, kdy se zase brány k osmnácti jamkám otevřou, se krátí. Proč ale jen čekat doma na gauči u televize a pak litovat, že vám golf mohl jít o něco líp.