McIlroy se chtěl vrátit do Texasu, počká si na příští rok

PGA TOUR
McIlroy se chtěl vrátit do Texasu, počká si na příští rok

Již na začátku února Rory McIlroy avizoval svůj návrat na Valero Texas Open. Kvůli pandemii koronaviru se ale v San Antoniu hrát nebude a světová jednička tak vyčká do roku 2021.


Rory McIlroy již začátkem února avizoval, že se po sedmi letech vrátil na Valero Texas Open. Startovní listina přitom neměla být nejsilnější, ve hře měli být Charley Hoffman, Zach Johnson, Jimmy Walker, Kevin Chappell či Lee Westwood, chybět neměl ani obhájce triumfu Corey Conners.

V San Antoniu se mělo hrát příští týden, konkrétně od 2. do 5. dubna. Kvůli pandemii koronaviru se ale turnaj neuskuteční. A McIlroy tak musí návrat odložit o rok.

Na TPC San Antonio hrál naposledy v roce 2013, tehdy bral tento turnaj jako generálku na The Masters. Před sedmi lety obsadil druhou pozici, na vítězného Martina Lairda ztratil dva údery. O týden později v Augustě už to tak slavné nebylo, bral dělené pětadvacáté místo.

I nyní byl program stejný, po Valero Texas Open mělo následovat Masters. První major sezóny se ale odložil a McIlroy stejně jako všichni ostatní musí čekat. Je nicméně pravděpodobné, že McIlroy se v San Antoniu představí příští rok.