PGA Tour mění své plány, jak by mohl vypadat nový harmonogram?

PGA TOUR
PGA Tour mění své plány, jak by mohl vypadat nový harmonogram?

Čtyři major turnaje a Ryder Cup během čtyř měsíců? Nový harmonogram podle Golfweek brzy spatří světlo světa a má být vskutku velmi zajímavý. 


Řídící orgány PGA Tour jsou podle serveru Golfweek, který čerpal ze tří různých zdrojů, blízko k rozplánování zbytku sezóny. A bude to opravdová paráda.

Prvním majorem sezóny bude pravděpodobně PGA Championship. Tedy za předpokladu, že se The Open podle očekávání odloží. Hrát by se mělo TPC Harding Park od 6. do 9. srpna.

Následovat by mělo The Open, hrát by se mělo o více než měsíc později, konkrétně 17. - 20. září v Royal St. George's. O týden později by poté byl na programu Ryder Cup ve Whistling Straits.

The Open ale také může být zrušeno, v tom případě by toto datum využilo U.S. Open. A hrálo by se ve Winged Foot. Pokud se ale The Open nezruší, U.S. Open bude na programu později a zřejmě se bude muset hrát jinde.

Posledním majorem sezóny by poté mělo být The Masters, v Augustě se bude hrát 12. až 15. listopadu.

Sezóna by se mohla opět rozběhnout 21. května turnajem Charles Schwab Challenge. Jisté ale nic není, podle některých zpráv se totiž PGA Tour zaměřuje na návrat v polovině června.