McIlroy už počítá s pořádně hektickým létem

PGA TOUR
McIlroy už počítá s pořádně hektickým létem

Rory McIlroy si na Instagramu povídal s Jamiem Redknappem ze SkySports. Promluvil o svém denním režimu a také o tom, s jak náročným létem počítá.


Rory McIlroy chtěl konečně ovládnout The Masters a završit tak Grandslam. Místo toho ale kvůli koronaviru čeká doma na to, jak se situace bude dále vyvíjet. "Nemám ponětí, kdy budeme opět hrát. Potřebuji něco, abych mohl trénovat. Momentálně bych to nedělal pro žádný účel," přiznal McIlroy, že již dva týdny nevzal hole do ruky.

"Pokud není konkurence a nejsou turnaje, pak se na to nějak zvlášť netěším. Nyní si tak užívat čas doma, jsem v tělocvičně, u bazénu a hraji tenis," prozradila světová jednička.

Je zřejmé, že pokud pandemie koronaviru v nejbližších týdnech ustoupí, budou mít golfisté v létě jeden turnaj za druhým. A McIlroy již počítá s tím, že jej čeká opravdový maraton.

"Doufám, že si Masters zahraji v říjnu. Možná budou čtyři majory, FedEx Cup a Ryder Cup během dvanácti týdnů." Tlak na svou osobu, tedy co se Masters týče, ovšem necítí.

"Je mi 30 let, Tigerovi bylo loni 43. Budu tak mít ještě mnoho šancí. Mám pocit, že mi stále zbývá 10 až 15 let dobré kariéry a prvotřídních výkonů. Neustále říkám, že mám spoustu času. Ale jasně, každým rokem tlak stoupá," dodal McIlroy.