PGA Tour oznámila nové rozplánování, čeká nás brutální září

PGA TOUR
PGA Tour oznámila nové rozplánování, čeká nás brutální září

PGA Tour včera večer oficiálně oznámila nový rozpis závěru sezóny. Stále platí, že by se restart tohoto ročníku měl odehrát v květnu v Colonialu, nejvíce golfu by nás poté mělo čekat v září.


The Open bylo zrušeno, další tři majory již znají nové datum. PGA Championship by se mělo konat od 6. do 9. srpna, 20. srpna by poté mělo startovat play-off FedEx Cupu.

V září by se FedEx Cup měl dohrát, o týden později už je na programu U.S. Open. Hned vzápětí bude následovat Ryder Cup a neodpočineme si ani v úvodu listopadu, kdy nás čeká Masters v Augustě.

Start PGA Tour je naplánován v druhé polovině května akcí Charles Schwab Challenge. Otázkou nadále zůstává, jak dopadnou turnaje, které se měly uskutečnit v březnu a v dubnu.

Další otázkou jsou podniky European Tour. Včera vedení Tour zrušilo Scandinavian Open a turnaj Trophée Hassan II byl zatím odložen. Majory se navíc konají v době, kdy by se měly odehrát prestižní turnaje KLM Open a Nedbank Golf Challenge. Právě tyto turnaje ale zřejmě budou bez evropské extratřídy. Uvidíme tak, jak se European Tour případně rozhodne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Mark your calendars accordingly, folks ????

Příspěvek sdílený Golf Channel (@golfchannel),