Pomoc pro Českou asociaci sester, rozjíždí se GAPP Tour

Pomoc pro Českou asociaci sester, rozjíždí se GAPP Tour

Klasický turnaj si sice ještě nějaký ten týden nezahraje, již od pondělí ale startuje GAPP Tour, díky které se můžeme cítit jako na turnaji a zároveň si zlepšit svůj handicap. A ještě jedna věc - výrazně můžeme pomoci zdravotním sestrám.


Díky usnesení vlády ze 6. dubna můžeme znovu na golf, stále ovšem pouze ve dvou a za určitých podmínek. Turnaje tak v klasické podobě momentálně hrát nemůžeme.

Můžeme nicméně hrát tzv. nesoutěžní výsledek, díky kterému jde zlepšit i handicap. Umožní nám to GAPP Tour, která již v roce 2018 rozjela mobilní a webovou aplikaci.

Hráči se nepotkávají ve stejném čase a na jednom místě ve větším počtu hráčů, svůj výsledek nicméně stačí zapsat do aplikace a poté již sledovat, kam až se s ním dostanete.

K účasti na turnajích stačí mít chytrý telefon s touto aplikací a také být registrovaným hráčem České golfové federace. Následně můžete vybrat hřiště a den odehrání svého kola a na závěr zaplatit turnajový příspěvek.

Ten přitom bude v následujících dvou měsících vybírán pro Českou asociaci sester. Díky golfu tak můžeme pomáhat sestrám, které nyní pomáhají zachránit životy v této nelehké situaci.

Více informací najdete na stránkách gapptour.com. Detailní podmínky poté zde