Nový plán na obnovu sezóny PGA Tour

PGA TOUR
Nový plán na obnovu sezóny PGA Tour

Vedení PGA Tour zveřejnilo nový harmonogram, který zahrnuje do konce roku 2020 jednatřicet turnajů včetně tří majorů a Ryder Cupu.


PGA Tour se měla vrátit 21. května, konkrétně turnajem Charles Schwab Classic. Tento podnik by skutečně měl nastartovat zastavenou sezónu PGA Tour, nově byl ale posunut o tři týdny.

Hrát by se tak mělo od 11. do 14. června. Následovat by mělo RBC Heritage, tedy turnaj, který se měl uskutečnit v tomto týdnu. Od 25. do 28. června je poté na programu Travelers Championship.

Na začátek července je naplánováno Rocket Mortgage Classic. Vedení PGA Tour ohlásilo, že tyto čtyři zmíněné turnaje se odehrají bez fanoušků. Následně bude vedení Tour bedlivě sledovat situaci a rozhodovat týden co týden.

V červnu by se mělo uskutečnit šest turnajů, to hlavní ale přijde v srpnu a v září. Úvodní týden v srpnu bude patřit PGA Championship, poté dojde na play-off FedEx Cupu.

V září náš čeká Safeway Open, hned poté U.Sl. Open a vzápětí slavný Ryder Cup. Jak již bylo několikrát uvedeno, Open Championship se letos hrát nebude, Masters je na programu od 12. do 15. listopadu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

A new golf calendar for 2020.

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),