Koepka fanouškem návratu bez diváků rozhodně není

PGA TOUR
Koepka fanouškem návratu bez diváků rozhodně není

První čtyři turnaje obnovené sezóny PGA Tour budou zcela jistě bez diváků. Toto rozhodnutí PGA Tour ale příliš nepotěšilo Brookse Koepku.


Ještě den předtím, než PGA Tour oznámila odehrání prvních čtyř turnajů bez diváků, hovořil v podcastu "Pardon My Take" Brooks Koepka o možnosti, že diváci budou při golfových kláních chybět. 

"Bez fanoušků to bude hrozné. Energie, kterou fanoušci přinášejí, to je to, proč to děláme. Bude to tak divné," prohlásila bývalá světová jednička.

"Chcete zahrát parádní odpadl a vychutnat si ten jásot. Představte si to, potopíte putt na poslední jamce a nikdo netleská. Jsi tam jen ty, tvůj caddy a ticho," hovořil dále Američan.

Ten se zároveň obává, že kvůli neúčasti diváků budou mít hráči vyšší skóre. "Jednou za čas se nepovede nějaký odpal a fanoušci v některých okamžicích pomohou Váš míček najít," dodal Koepka.

Připomeňme, že bez diváků budou úvodní čtyři turnaje, tedy Charles Schwab Challenge, RBC Heritage, Travelers Championship a Rocket Mortgage Classic. Poprvé před diváky by se mělo hrát na John Deere Classic od 9. do 12. července. PGA Tour nicméně ve svém prohlášení doplnila, že aktuální stav okolo nynější situace bude neustále sledovat.