Zbraslavskej votvírák 2020

Zbraslavskej votvírák 2020

Na Zbraslavi se tuto neděli 17.5. otevírá nová turnajová sezóna stylově - Texas scramblem dvojic. "Zbraslavskej votvírák 2020" láká nejen svou zajímavou cenou, ale zejména na skvěle připravené hřiště a osvědčený formát.


Texas Scramble v dvoučlenném složení se hraje na tradičních 18 jamek. „Naším cílem je otevřít novou golfovou turnajovou sezónu v zábavné, přátelské atmosféře. Připraveno bude kromě již zmíněného hřiště také spousta dobrého jídla,“ svěřuje se manager Prague City Golf Jakub Mejzlík. K dispozici je na Zbraslavi od tohoto týdne jak restaurační terasa, tak také Halfway House, jenž na začátku sezóny vyrost mezi devátou a desátou jamkou, a prakticky okamžitě se stal vyhledávaným místem všech golfistů.

Dvoučlenné týmy můžete hlásit na recepci klubu, i s jeho názvem, který by měl daný dvoučlenný tým vystihovat. „Jako každý zbraslavský Texas se po turnaji bude vyhlašovat nevtipnější název týmu. Musím řici, že už teď se těšíme, s čím golfisté zase přijdou. Naposledy nás pobavili „Bambusové tyčinky“ - název asijského páru, nebo třeba „Sirotci“ – dva hráči, kterým ráno nedorazili partneři a my je před hrou spojili do jednoho týmu. Takže i pokud nemáte parťáka a chcete si zahrát Texas dvojic, dejte nám vědět, řešení i parťáka vám najdeme,“ dodává Mejzlík.  

Vítězství si tuto neděli odnesou týmy s nejnižším počtem ran - netto i brutto. Hrací handicap a veškeré podrobnosti naleznete na webu, případně na serveru ČGF, kde se samozřejmě dá i přihlásit. V ceně turnaje, který stojí tisícovku na osobu, je kromě nezapomenutelného zážitku také vyhlášená zbraslavská klobása a čepované pivo v Halfway Housu. Přijmete tuhle týmovou výzvu?

Přihlášení na turnaj ZDE