Driving Relief již dnes! Hráči budou bez kedíků

PGA TOUR
Driving Relief již dnes! Hráči budou bez kedíků

Již dnes se na Floridě uskuteční charitativní akce s názvem TaylorMade Driving Relief. Čtveřice hráčů bude mít k dispozici i měřič vzdálenosti, s bagem si ale musí poradit sami.


Dnes to bude bez kedíků. Kvůli nynější situaci se má omezit počet účastníků na co nejmenší počet, na Floridě si tak čtveřice Dustin Johnson - Rory McIlroy - Matthew Wolff - Rickie Fowler ponese své hole sama.

Druhou možností je využití vozíků, zdá se ale, že každý hráč si svůj bag ponese. "Není to problém. Myslím, že jsem v takové formě, abych si bag během jedné osmnáctky dokázal nést sám," uvedl Dustin Johnson.

Nedávné zkušenosti s nošením svého bagu má Matthew Wolff, když loni absolvoval šampionát NCCA první divize v Arkansasu. "Nemělo by to být příliš těžké. Seminole je docela snadná procházka," myslí si.

Přidal se i jeho dnešní spoluhráč Rickie Fowler, který si svůj bag naposledy nesl loni při tréninkovém kole na Honda Classic. "Není to má oblíbená činnost, ale určitě to přinese vzpomínky na vysokoškolský golf," dodal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

One last look at Seminole GC before the charity skins match. #DrivingRelief

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),