Driving Relief nakonec pro McIlroye s Johnsonem, nejvíce zářil Fowler

PGA TOUR
Driving Relief nakonec pro McIlroye s Johnsonem, nejvíce zářil Fowler

Rickie Fowler byl nejsilnějším článkem exhibice TaylorMade Driving Relief. Z vítězství se ale nakonec radovalo duo Rory McIlroy - Dustin Johnson. 


Byla to pořádná zábava! V rámci akce TaylorMade Driving Relief se proti sobě na Floridě utkali Rory McIlroy s Dustinem Johnsonem a Rickie Fowler s Matthewem Wolffem.

Obě dvě dvojice posílaly peníze na charitativní účely. Začalo se s půl milionem dolarů, jako první účet navýšili McIlroy s Johnsonem, když na trojce zaznamenali birdie.

Následně přišel úspěch dua Fowler-Wolff, hned poté dvě jamky získala favorizovaná dvojice. Poté ale začal hrát skvěle Rickie Fowler a od devítky do dvanáctky získal tři jamky pro svou dvojici.

Od té chvíle obě dvojice uhrály dvě birdie, ale nikdo v závěru zvítězit nedokázal. O vítězi tak musela rozhodnout sedmnáctka a soutěž "nearest to pin".

Wolff jako první posadil míček na green, Fowler a Johnson neuspěli. McIlroy ale následně potvrdil, že světovou jedničkou není náhodou. Míček poslal blíže než Wolff a pro svůj tým vybojoval 6 skins a celkem 1,1 milionu dolarů.

Celkem se vybralo 5, 503, 959 dolarů. Tři miliony díky Skins Match, milion dolarů za birdie bonusy, 450 tisíc věnovalo TaylorMade za nejdelší drive a přes jeden milion darovali diváci.

Ti v průběhu více než čtyřhodinového přenosu viděli mnoho zábavných momentů. Rickie Fowler puttoval stylem no-look, Dustin Johnson si markoval míček týčkem a Matthew Wolff předváděl svůj zajímavý, ovšem na druhé straně velmi efektní nápřah. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Real smooth, @rickiefowler. ???? #DrivingRelief

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

DJ marking his ball with a tee ... relatable. #DrivingRelief

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour),