Zbraslav Experience Golf Tour 2020 je tady už tuto sobotu!

Zbraslav Experience Golf Tour 2020 je tady už tuto sobotu!

Celý grilovací zbraslavský týden směřuje k vyvrcholení na turnaji Golf & Grill 2020, který je, jak jsme již výše zmínili, letošním premiérovým z naší nové zbraslavské tour.


Turnaj se bude hrát standardně na stablefordové body (součet netto+brutto) a má kapacitu 80 hráčů. Startovat bude v 9 hodin a pro hráče bude kromě několika vložených soutěží připravena spousta zábavy a dobrého jídla – jak na Halfway House, tak zejména na terase po jeho skončení. Standardní turnaj by končil vyhlášením cen, tak to však na Zbraslavi v sobotu nebude!

Těžko se totiž najde někdo z hráčů, kdo by odolal příjemnému posezení na terase s míchanými drinky, vynikajícímu jídlu a hudebnímu doprovodu. Ba co víc, budeme rádi, když za vámi po turnaji dorazí i vaše rodina a všichni si na Zbraslavi uděláme příjemné odpoledne. To bude kromě výše uvedeného doplněné o turnaj na Himalájích, kam se budou moci zapojit jak turnajoví hráči, tak případně i jejich přátelé a rodina, kteří za nimi v sobotu po turnaji dorazí. A pokud nehrají golf, tak je to ideální šance, jak se s ním na Himalájích mohou seznámit!

Závěrem dodáme, že na všechny hráče (hlavního i vedlejšího turnaje na Himalájích) čeká více než 40 cen, mezi kterými nebude chybět např. tematických 20ks grilovaných kolen, vouchery na květiny, bowling, kadeřnictví a mnoho dalších cen od našich partnerů.

Připomínáme těm, kteří ještě nezjišťovali podrobnosti, že celá Zbraslav Experience Golf Tour, jejíž součástí Golf & Grill je, se hraje o volné hrací karty do Prague City Golf na rok 2021. Takže i celoroční soutěživci si tento rok přijdou na své!

Přihlásit se můžete na naší recepci nebo přímo zde

Nám nezbývá nic jiného, než vás srdečně pozvat do našeho resortu. Sami se už moc těšíme a budeme rádi, když naši radost budete sdílet s námi – ideálně osobně v průběhu celého týdne.