Zareagoval Singh na kritiku? Na KFT startovat nebude

PGA TOUR
Zareagoval Singh na kritiku? Na KFT startovat nebude

Vijay Singh jako doživotní člen PGA Tour má možnost startovat na jakékoliv akci Korn Ferry Tour. Tuto možnost chtěl využít již za dva týdny, na TPC Sawgrass ale nakonec hrát nebude.


Vijay Singh je doživotním členem PGA Tour, a v případě, že se v daném týdnu nehraje akce v rámci PGA Tour, může využít nabídky od Korn Ferry Tour.

Za dva týdny tak měl v plánu zahrát si Korn Ferry Tour Challenge na TPC Sawgrass na Floridě. Od hráčů nižší kategorie ale obdržel pouze kritiku. Ozval se především Brady Schnell, který Singha dokonce nazval "šmejdem".

"Víte, jak moc by ty body a peníze mohly znamenat pro mladého hráče? Je to naprosto směšné. Má peníze, tituly a všechno. Měl by počkat měsíc a zahrát si se svými přáteli," uvedl Schnell.

Singha následně bránili mnozí hráči včetně Phila Mickelsona a sám Schnell se poté omluvil. "Měl jsem zaujmout odlišný přístup, abych mohl vyjádřit svůj názor. Poučím se a budu lepší."

Singh, který za poslední dva roky prošel z devíti akcí na PGA Tour cutem jen jednou, se ale nyní z turnaje odhlásil. A je dost možné, že je vše reakcí na výše zmíněnou kritiku.