Czech Classic Open 2020 na Hluboké

Czech Classic Open 2020 na Hluboké

Netradiční PRO-AM, který vás bude bavit.


V úterý 16.6.2020 se koná turnaj PRO-AM, kde si ve flightu zahrají vždy 3 hráči s jedním profesionálním golfistou. Těšit se můžete na profesionální esa jako je Jan Cafourek, Daniel Suchan, Lukáš Tintěra nebo olympijský vítěz Roman Šebrle. Z řad amatérských hráčů účast v PRO-AMu potvrdili mimo jiné i režisér a herec Jakub Kohák, prezident České golfové federace Zdeněk Kodejš nebo starosta města Hluboká nad Vltavou Tomáš Jirsa. Zahrajte si mistrovsky upravené hřiště po boku osobností, které běžně nepotkáte!

Jako hlavní ceny turnaje jsou připraveny švýcarské hodinky Maurice Lacroix a exkluzivní šperk s diamantem ze zlatnické dílny JK Jitka Kudláčková Jewels. Dalšími cenami, které vás jistě také potěší, jsou vouchery na košile na míru od krejčovství DELOR, vouchery na konzumaci v italských restauracích Pizza Coloseum nebo 10 kartonů piva Samson.

 

Účastnický poplatek je 1.900 Kč a zahrnuje účast v turnaji, občerstvení při hře, bohatý raut po hře a účast na večerní Kubánské párty s kapelou.

Ve středu 17.6.2020 se koná turnaj PGA - exkluzivní souboj profesionálních golfistů, kteří se utkají o prize money 120.000 Kč! Můžete se těšit na výkony hráčů jako např. Roman Šebrle, Lukáš Tintěra, Ondřej Lieser, Aleš Kořínek, Michal Pospíšil, Šimon Zach a mnoho dalších. Přijďte si s námi užít tento nezapomenutelný zážitek na naší novou terasu nebo se zúčastněte jako diváci přímo na hřišti. Za poplatek 800 Kč si mohou zahrát také amatérští golfisté s HCP do 3,0.

Počet diváků a hráčů je omezen, proto neváhejte s včasným přihlášením.

Více info na : www.golfhluboka.cz.