Do čela se v Jižní Karolíně probojoval Simpson, pokračují Rahm i McIlroy

PGA TOUR
Do čela se v Jižní Karolíně probojoval Simpson, pokračují Rahm i McIlroy

Další parádní podívanou nám nabídlo druhé kolo RBC Heritage. Do čela se probojoval Webb Simpson, výrazně jej ale stíhá Bryson DeChambeau. O víkendu si poté zahrají i Jon Rahm či Rory McIlroy. 


Webb Simpson rozhodně neprožil klidné kolo. Třikrát chyboval, k tomu ale devětkrát zaskóroval a znovu tak upsal šest ran. Po prvním kole vedoucí Ian Poulter je nyní dělený šestý, to Mark Hubbard je až osmadvacátý.

Simpsona nejvíce stíhá Bryson DeChambeau, který ztrácí jedinou ránu stejně jako Corey Conners. Na dvouciferném skóre jsou ještě Matt Fitzpatrick a Ryan Palmer.

Parádně stále hraje Ernie Els a po dvou kolech dělí jedenáctou pozici, na které jsou také Dustin Johnson, Tony Finau či Erik van Rooyen. A pozor, úžasně si vede i Bernhard Langer, jenž je se skóre -6 po boku Maxe Homy, Matt Kuchara, Jordana Spietha i Viktora Hovlanda.

Nora od německého kolegy dělí neuvěřitelných 40 let!

Cutem prošli také Jon Rahm, Justin Rose, Rory Sabbatini, Rory McIlroy, Xander Schauffele i Justin Thomas. U všech to ale bylo pořádné drama. O víkendu tak budou útočit z nižších pozic, což může být výhodou.