Co se to děje? Na Korn Ferry Tour se může přepisovat historie

PGA TOUR
Co se to děje? Na Korn Ferry Tour se může přepisovat historie

Dosud málo známý americký golfista Vince India může dnes přepsat historii. Na Korn Ferry Tour totiž po třech kolech turnaje The King & Bear Classic hraje neuvěřitelně nízké skóre.


V roce 2016 zahrál Němec Stephan Jaeger na Ellie Mae Classic at TPC Stonebrae pouhých 250 ran! Tehdy se hrálo na hřišti TPC Stonebrae s parem 70, tudíž Jaeger upsal rovných 30 ran.

30 ran upsal i Daniel Chopra v roce 2004 na Henrico County Open, to už se hrálo s parem 72. Co se nynějšího turnaje týče, překonání tohoto rekordu je skutečně blízko.

Dosud neznámý Američan Vince Indie vytvořil nový rekord po čtyřiapadesáti jamkách, když upsal již 25 ran. O jednu ránu se dostal před trojici Martin Piller - Tommy Gainey - Arjun Atwal.

Jeho 191 ran po třech kolech je páté nejnižší skóre v historii Korn Ferry Tour, dříve Web.com Tour. Indie samozřejmě na rekord myslí, důležitější pro něj ale bude vítězství.

To totiž před dnešním kolem rozhodně nemá jisté. Jen čtyři rány ztrácí Chris Kirk, o další dva údery zpět jsou Will Zalatoris, Justin Lower a Dawson Armstrong.

"Chci alespoň 30 pod par. To by bylo opravdu cool," uvedl po třetí rundě India. Finálové kolo pro něj začne přesně v 16 hodin našeho času a máme se rozhodně na co těšit.