Čtyři hráči v čele, šanci na druhý titul v řadě má Berger

PGA TOUR
Čtyři hráči v čele, šanci na druhý titul v řadě má Berger

Abraham Ancer, Tyrrell Hatton, Ryan Palmer a Webb Simpson vedou se skóre -15 turnaj RBC Heritage. Příležitost urvat druhý turnaj po návratu PGA Tour mají ale i mnozí další. 


Tyrrell Hatton předvedl úžasné kolo za 63 s osmi birdie a vyšvihl se až do čela. To Webb Simpson prožil průměrné kolo, přesto si první pozici udržel. Stejné skóre, tedy -15, mají i Ryan Palmer a Abraham Ancer.

Jedinou ránu ztrácí Carlos Ortiz, který včera zahrál stejné kolo jako Tyrrell Hatton. Pouze s tím rozdílem, že mu stačilo pouhých šest jamek. Hned na dvou si totiž připsal eagle.

O jediný úder zpět jsou také Joel Dahmen a Daniel Berger. Druhý jmenovaný má tak obrovskou příležitost na druhý titul v řadě. Kandidátů na triumf je opravdu hodně, o dvě rány pozadu je hned osm hráčů. Jmenujme Iana Poultera, Joaquina Niemanna či Sergia Garcíu.

Útočit zcela jistě budou i Bryson DeChambeau, Brooks Koepka a Dustin Johnson (všichni -12), skvěle si v sobotu vedl i Rory McIlroy. Kolo za -5 jej posunulo už na dělenou osmadvacátou příčku, na první pozici ale ztrácí již pět ran.