Simpsona neproměněné putty nezlomily, došel si pro druhé vítězství v sezóně

PGA TOUR
Simpsona neproměněné putty nezlomily, došel si pro druhé vítězství v sezóně

Obrovskou porci smůly si včera vybíral Webb Simpson. Na dvanáctce ale vše zlomil a nakonec si došel pro svůj druhý letošní titul. Šanci měli mnozí další, především Abraham Ancer. 


Webb Simpson začal poměrně dobře, na šestce se ale zasekl a všechny své dobré šance na birdie pohřbil. Simpson ale nezazmatkoval a ačkoliv poprvé skóroval znovu až na dvanáctce, rozjel se k parádnímu závěru.

Na posledních sedmi jamkách zahrál pět birdie a došel si pro druhý letošní titul! O jedinou ránu zpět skončil Abraham Ancer, který prožil další bezchybné kolo, ale na druhé devítce mu odešlo puttování.

Tyrrell Hatton z boje o druhý titul z PGA Tour vypadl po bogey na třináctce, stejné skóre a dělené třetí místo patří i Danielu Bergerovi, který má tak po obnovení sezóny vynikající formu.

Do desítky se vešli také Joaquin Niemann a Sergio García se skóre -19, sedmé místo má Brooks Koepka, dělené osmé poté Bryson DeChambeau, Ryan Palmer, Justin Thomas a Dylan Frittelli. Čtrnácté místo dělí anglické trio Rose - Poulter - Fitzpatrick.

Světová jednička Rory McIlroy znovu prožila horší kolo a musí se spokojit až s děleným jednačtyřicátým místem. O ránu za ním je Ernie Els, dělené 58. místo poté senzačně vybojoval Bernhard Langer, který nezahrál jediné kolo nad par!