Golfové Vánoce na Zbraslavi - máte se na co těšit!

Golfové Vánoce na Zbraslavi - máte se na co těšit!

Tak tohle tu ještě nebylo! Golfové Vánoce na Zbraslavi! Stromeček, ozdoby, kapr se salátem, cukroví a hlavně dárky. Dokonce i výlov kaprů bude! Snad jen oblíbený červený kamion od nejmenovaného výrobce nealkoholických nápojů bude na Zbraslavi chybět.


Ne, přátelé, nezbláznili jsme se. Jen jsme se rozhodli oslavit Vánoce na golfu za příznivějších podmínek, než na konci prosince. Díky naší druhé zastávce Zbraslav Experience Golf Tour a předpovědi počasí tak budete moci zjistit, jak chutnají vánoční svátky s golfem třeba u protinožců. A to vše přesně půl roku před Vánocemi standardními - proto 1/2 Vánoce

Celý týden od 22.června se v Prague City Golf ponese ve znamení dárků a vánočních specialit. Jak na hřišti, tak hlavně v restauraci, kde budou k mání jak české, tak zahraniční vánoční pochoutky, které k Vánocům neodmyslitelně patří. Vše vyvrcholí sobotním turnajem, který je součástí ZEGT, hrající se v celoročním žebříčku o volné hrací karty na rok 2021.

Na co se můžete celý týden tedy těšit? Začneme již tradičně, jako každý tématický týden, který na Zbraslavi pořádáme. Od pondělí do neděle se můžete těšit vždy na 8 zvýhodněných fee v průběhu každého dne za opravdu zajímavou cenu – to budou první dárky, které rozdáme - skrz naši aplikaci a sociální sítě. Navíc jsme si řekli, že pokud to mají být pravé Vánoce, dárek by měl dostat opravdu každý. Máme tak připraveno pro všechny, kteří si u nás v průběhu celého týdne zakoupí fee, zajímavý dárek, který vám dozajista vykouzlí úsměv na tváři.

Zlatým hřebem pracovního týdne bude čtvrteční výlov kaprů. Tedy výlov – spíš soutěž o to, komu se povede na našem „čtrnáctkovém“ jezeře vytáhnout největší rybu. Číhají v něm totiž i jiné kousky než jen kapři. Vybavení si můžete přinést vlastní, vyhovíme však i zájemcům, kteří rybářskými nástroji nedisponují. Bližší informace se dozvíte v průběhu týdne, nicméně doporučujeme si do kalendáře dát datum 25.června a zabookovat si podvečer/večer – bude to totiž stát za to!

Samostatnou kapitolou bude restaurace, kde se máte možnost těšit na vánoční speciality z našich luhů a hájů, ale také těch zahraničních. Servírovat se bude smažený candát, pečený krocan s kaštanovou nádivkou, bramborový salát, slovenská kapustnica, pečená krůta… Ke kávě od nás dostanete samozřejmě cukroví nebo vánočku, která nás bude provázet celým týdnem. Bude totiž patřit ke speciálním cenám našeho sobotního turnaje – tam nahradí, v minulém Golf & Grill weeku tak oblíbené, vouchery na grilovaná kolena.

Hlavní sobotní turnaj, druhý z naší oblíbené série ZEGT, se ponese samozřejmě ve stejném duchu jako celý týden. Můžete se těšit na spoustu zajímavých tematických cen - dárků. Tím největším lákadlem jsou víkendové wellness pobyty v luxusním Hotelu Štekl v Hluboké nad Vltavou. Celkem máme připraveno pro všechny více než 40 velmi hodnotných cen, včetně tradičního losování ze scorecards. Vyplatí se tak určitě zůstat až do konce vyhlášení. Specialitou turnaje bude vyhlášení nejvíce originálního hracího oblečení – inspirací nám bylo zahraničí a vánoční „fancy dress“ uniformy. Kdo z vás bude tím nejoriginálnějším?

Na turnaj se nezapomeňte včas přihlásit (zde) - kapacitu 80 hráčů jsme minulý turnaj rychle naplnili. Byla by škoda o tenhle zážitek přijít!

Budeme se na vás na Zbraslavi celý týden od 22.června moc těšit! Bude to opravdu jedinečný zážitek - přijďte se přesvědčit!