Hughes deklasoval všechny hvězdy, McIlroy či Mickelson ale také zažili parádní úvod

PGA TOUR
Hughes deklasoval všechny hvězdy, McIlroy či Mickelson ale také zažili parádní úvod

Travelers Championship má za sebou úvodní kolo. Nejlépe ho zvládl Mackenzie Hughes v úžasném skóre -10. Trio Rory McIlroy - Viktor Hovland - Xander Schauffele ztrácí tři rány, ve hře jsou ale i další hvězdy. 


Mackenzie Hughes v minulém týdnu končil se skóre 78. Nyní se zlepšil o neuvěřitelných 18 ran a do Travelers Championship skočil výtečně. Žádná chyba, deset birdie, z toho pět v řadě na konci druhé devítky.

Výborně začal Rory McIlroy, na šestnáctce se nevyvaroval chyby, už předtím ale během tří jamek upsal čtyři rány. Stejné skóre mají také Viktor Hovland a Xander Schauffele, kteří tak s -7 dělí druhou pozici.

Jen o ránu zpět jsou Phil Mickelson, Sergio García Louis Oosthuizen, výborně si na úvod vedli také Bryson DeChambeau (-5), Marc Leishman, Shane Lowey, Kevin Na, Jon Rahm a Patrick Cantlay (všichni -4).

Některým hvězdám čtvrtek příliš nevyšel. Pouze v paru hráli Patrick Reed, Matt Wallace a Gary Woodland, jeden úder ztratil Justin Thomas a Collin Morikawa si musí poradit se skóre +2.