Johnson si vytvořil osobní maximum, přesto nevede

PGA TOUR
Johnson si vytvořil osobní maximum, přesto nevede

Dustin Johnson ve 3. kole Travelers Championship exceloval a vytvořil si svůj osobní rekord v počtu ran na kolo. Před před finálovým dnem nevede. 


Dustin Johnson zahrál na Travelers Championship své první čisté kolo, upsal devět ran a vytvořil si osobní rekord. 61 ran přesto nestačí na vedení. 

Totožně totiž hrál i Brendon Todd, který si také vytvořil "osobák" a je v čele o dvě rány právě před Johnsonem. Todd během tří kol zahrál jediné bogey, Johnson každopádně bude velkým soupeřem. "Víte, měl jsem pocit, že můžu skórovat na každé jamce. Skutečně jsem měl na každé příležitost," uvedl Johnson, který na kolo potřeboval pouhých 26 puttů.

Lídr po dvou kolech Phil Mickelson zklamal, jeden úder dokonce ztratil a propadl se na dělené sedmé místo. Před něj se dostali Kevin Streelman (-15), Mackenzie Hughes (-14) a Bryson DeChambeau a Kevin Na (oba -13).

Do dvouciferných červených čísel se dostalo také silné evropské trio Viktor Hovland - Rory McIlroy - Jon Rahm. Dnes na ně čeká boj o TOP 10, na triumf to nevypadá.