Todda sestřelila jediná jamka a také neschopnost skórovat

PGA TOUR
Todda sestřelila jediná jamka a také neschopnost skórovat

Brendon Todd má letos vynikající formu, ovládl dva turnaje a o víkendu hrává pravidelně. Není tomu ale tak dávno, co se pral s yipsem.


Brendon Todd měl parádní vstup do sezóny. Ovládl podniky Bermuda Championship a také Mayakoba Golf Classic. K titulu měl blízko i na RSM Classic, nakonec se musel spokojit se čtvrtým místem.

Od té chvíle už v TOP 10 nebyl, cutem každopádně prošel na dalších šesti turnajích v řadě. Návrat po koronapauze se mu nevydařil, oba turnaje pro něj končily už v pátek.

Na Travelers Championship ale znovu zavzpomínal na úvod sezóny. Po třech kolech byl ve vedení o dvě rány před Dustinem Johnsonem. Ve finále ale prožil něco podobného jako Vince India minulý týden na Korn Ferry Tour.

Todd nedokázal zahrát jediné birdie a tak trochu zavzpomínal na své problémy s yipsem, kterým začal trpět po svém prvním vítězství v roce 2014. Na dvanáctce sebou zvláštně trhnul, nakonec dobrým puttem zachránil svou skórkartu od "sněhuláka".

Po triple-bogey ale bylo zřejmé, že o titul hrát nebude. Na čtrnáctce přišlo další bogey, na osmnáctce si poté odpálil i slušné prize-money. Místo samostatného 11. místa jej totiž dělí s dalšími osmi hráči.