European Tour se vrací již příští týden. I s Matušem!

Stanislav Matuš
European Tour se vrací již příští týden. I s Matušem!

Již příští týden se po více než čtyřech měsících vrací European Tour. V Rakousku se sice nebude hrát o obrovský balík, v akci ale bude české želízko v podobě Stanislava Matuše. A nemusel by být sám. 


Austrian Open se bude v příštím týdnu hrát na hřišti Diamond CC v Atzenbruggu nedaleko od Vídně. Prize money je pouhých 500 tisíc eur, přesto půjde o velkou událost.

European Tour se totiž vrací po více než čtyřech měsících. Největší pozornost by měl poutat španělský sympaťák Miguel Ángel Jiménez, z českého hlediska ale bude především sledovat Stanislava Matuše, který si kartu na European Tour vybojoval díky skvělé Q-School.

Hrát by měli také Edoardo Molinari, Renato Paratore, Thomas Detry, Nicolas Colsaerts, Joost Luiten či Sami Välimäki. A pozor, do startovní listiny by se mohl protlačit i další český golfista, konkrétně Ondřej Lieser, jenž je momentálně druhý pod čarou.

Oba čeští borci by následně mohli setrvat v Rakousku až do příštího týdne. To je totiž na programu Euram Bank Open v Adamstalu, kde se hraje o stejnou finanční částku a také o tisíc bodů do Race to Dubai.