A zase ten Simpson! V Detroitu už vede

PGA TOUR
A zase ten Simpson! V Detroitu už vede

Webb Simpson za dvě kola Rocket Mortgage Classic zahrál jediné bogey a je v čele turnaje spolu s Chrisem Kirkem, který nedávno triumfoval na Korn Ferry Tour.


Chris Kirk v polovině června triumfoval na Korn Ferry Tour, nyní si může připsat titul na nejlepším golfovém okruhu. Po dvou kolech Rocket Mortgage Classic dělí vedení s Webbem Simpsonem.

Ten udělal za dvě kola jedinou chybu a má také skóre -12. Jedinou ránu ztrácí hned šest hráčů, mezi nimi je i Matthew Wolff, Bryson DeChambeau či Seamus Power z Irska.

Daří se i Angličanům, devět pod hrají Matt Wallace a Tyrrell Hatton, o ránu zpět jsou Adam Hadwin, Viktor Hovland nebo Pat Perez. Na cut bylo v Detroitu potřeba alespoň -5, mnoho hvězd tak končí.

Jadon Day a Vijay Singh hráli shodně -4, víkend se netýká ani Patricka Reeda, Bubby Watsona, Alexe Norena, Erika van Rooyena, Rafy Cabrery-Bella, Roryho Sabbatiniho či Scottieho Schefflera.

Posledně jmenovaný se přitom zlepšil o plných čtrnáct ran. Zatímco v pátek zahrál sedm birdie bez jediné chyby, ve čtvrtek to bylo bláznivé kolo se dvěma double-bogey a pěti bogey.