Finau udržel vedení, do víkendu se protlačili Woods i Koepka

PGA TOUR
Finau udržel vedení, do víkendu se protlačili Woods i Koepka

Tony Finau udržel vedení na Memorial Tournament, nyní jej ale dělí s Ryanem Palmerem. Výborně si včera vedl i Jon Rahm, bez problémů cutem prošli Rory McIlroy či Justin Thomas. To další měli značný problém.


Ryan Palmer sice v turnaji poprvé chyboval, dostal se ale na úroveň Tonyho Finaua. Oba mají v čele náskok jedné rány na Jona Rahma, který zahrál opět povedené kolo, tentokrát s jedinou chybkou za 67 ran.

O dvě rány zpět jsou Luke List, Chez Reavie a Gary Woodland, následují Jason Day, Patrick Cantlay, Viktor Hovland, Mark Hughes, Jordan Spieth, Danny Willett či dvojice zkušených Steve Stricker - Jim Furyk.

Perfektní kolo vystřihl především Danny Willett. Po 74 ranách zahrál v pátek 66 s dvěma bogey a osmi birdie. Cutem se bez problémů protáhla i světová jednička Rory McIlroy (-2) či Justin Thomas (-3).

Do víkendu se protlačili i Marc Leishman, Patrick Reed, Brendon Todd, Xander Schauffele, Brooks Koepka, Abraham Ancer či Tiger Woods. Ovšem s velkým štěstím a skóre +3.

Woods si poté potřetí zopakuje minisouboj s Brooksem Koepkou, hvězdná dvojice startuje už ve dvě hodiny odpoledne našeho času.