Lieser posunul rekord, útočil dokonce na TOP 10

Lieser posunul rekord, útočil dokonce na TOP 10

Ondřej Lieser na turnaji Euram Bank Open posunul svůj rekord na European Tour. V Adamstalu obsadil perfektní třinácté místo, z vítězství se raduje Francouz Joel Stalter. To lídr po prvním kole Stanislav Matuš se ve finále propadl až do sedmé desítky. 


Stanislav Matuš poztrácel během víkendu deset ran. Dnes dokonce neskóroval, na prvních dvou jamkách zahrál dabláče a bylo po nadějích. Dělené 61. místo z turnaje European Tour je přesto výborné.

Ondřej Lieser si vedl o víkendu lépe. Včera upsal tři rány, dnes další dvě. Mrzet jej ale musí double-bogey ze sedmnáctky, které jej "vyšouplo" z TOP 10. Dělené třinácté místo je ale naprosto senzační!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Další turnaj @europeantour a @challengetour ⛳️ je za mnou a troufám si říct, že docela úspěšně ✌️Nakonec T13, škoda zaváhání na 17té jamce???? Příjemné zpestření bylo v prvním kole kdy jsem na 12.jamce zahrál Hole-in-one????⛳️???? Rád bych poděkoval všem kdo mi vyjadřují podporu a fandí mi, vážím si každé zprávy, ale možná bych někomu poděkovat zapomněl☺️. Největší díky jako vždy patří na prvním místě mojí rodině, bez té by to rozhodně nešlo a já jsem za ní neskutečně vděčný❤️!!! Moc děkuji @golf_geum_technology za vše co pro mě dělají, vozík Decolt Grand mi byl tím nejlepším caddym na kopcovitém hřišti Adamstal a ušetřil mi mnoho sil ????! Samozřejmě děkuji i ostatním partnerům ✊???? @golf_geum_fans @protrenink_cz @cesky.golf @autobayer.cz @praguecitygolf @titleist @filip_sport

Příspěvek sdílený Ondra Lieser (@ondralieser),

Vítězem turnaje se stal Francouz Joel Stalter. Ve finále mu stačilo zahrát tři birdie. Vedoucí hráč po třech kolech, krajan Sciot-Siegrist, totiž nezaskóroval a kromě dvou bogey zkousával i triple-bogey na čtyřpatové devítce.

Příležitost dostal i Joost Luiten. Podobně jako Lieser ale na sedmnáctce zapsal double a bylo po nadějích. Dodejme, že pro Staltera je to první vítězství na European Tour.