Na Memorialu odpadají další favorité, Rahm si vše může pokazit jen sám

PGA TOUR
Na Memorialu odpadají další favorité, Rahm si vše může pokazit jen sám

Jon Rahm odehrál další skvělé kolo a k vítězství na Memorialu má velmi blízko. Americké duo Palmer - Finau ztrácí čtyři rány, další hvězdy již odpadly. 


Rahm zazářil především na druhé devítce. Čtyřikrát v řadě zaskóroval, měl i několik dalších šancí. Jeho putter byl opravdu vynikající a Španěl se tak se skóre -12 oddělil od zbytku leaderboardu.

Tony Finau vinou dvou dabláčů ztrácí na Rahma čtyři rány, stejně jako Palmer, kterému taktéž nevyšel závěr kola. Na šestnáctce i osmnáctce zahrál bogey.

Na čtvrté místo se probojoval Danny Willett, jeho ztráta už ale činí šest ran. Jason Day i přes velkou bolest zad odehrál kolo v paru a je dělený pátý, v první desítce najdeme i Marka Hughese, Matta Wallace nebo Patricka Cantlaye, který začal skvěle, ale na posledních třech jamkách třikrát zachyboval.

Rory McIlroy je se skóre -2 dělený dvanáctý, tuto příčku dělí s Garym Woodlandem, Jordan Spiethem, Kevinem Na či Scottiem Schefflerem. Tiger Woods hraje dvě nad par, Phil Mickelson tři a Brooks Koepka čtyři. Záverečné kolo tak pro tyto hráče začíná už velmi brzo.